akilaHosting
Se încarcă

Povestea noastră

AkilaHosting

Din pasiune pentru web și grijă pentru clienți

AkilaHosting a luat naștere după ce, de-a lungul anilor, ne-am lovit de diverse firme de găzduire pentru care suportul oferit clienților nu reprezenta o prioritate. Și este ultimul lucru de care ai nevoie ca dezvoltator web! Așa că, în 2013, am început să oferim clienților noștri acest serviciu, după ce vreme de 4 luni ne-am documentat în privința datacenter-urilor de pe piața din Romania. Aveam nevoie de cele mai bune servicii pentru clienții noștri, așa că am ales datacenter-ul GTS, pentru că respectă cele mai înalte standarde din industrie, din punctul nostru de vedere.

În primul an, AkilaHosting a fost un serviciu privat, oferit doar clienților noștri din web development. Dar pentru că am continuat să primim tot mai multe recomandări, am decis că este momentul să intrăm pe piață în adevăratul sens al cuvantului, iar în 2014 am lansat www.akilahosting.ro.

Continuăm să ne facem treaba cu aceeași pasiune și considerație pentru clienții noștri și mărturie stau chiar cuvintele lor.

Vă așteptăm alături de noi!

Clienți fericiți

Am site-urile găzduite la AkilaHosting de peste un an, și până acum indiferent că am avut o problemă la 1, 3 sau 5 dimineața, au fost disponibili să mă ajute. Asta pe lângă multe alte calități arătate de când îmi oferă serviciile lor, prin care m-au făcut să nu îmi doresc să lucrez cu altă firmă.

Bogdan Ghițulescu, www.omnes.ro
Clienti fericiti

Ca om de marketing, e foarte dificil să găsești colaboratori care să îți ofere promtitudine și siguranță. Mi-a fost ușor să cumpăr domeniul și să îl setez datorită lor. Au fost foarte promți în modul în care au manageriat relația și iși oferă ajutorul și în continuare. Mulțumesc!

Nicorici Alexandra, www.dressing21.ro
Clienti fericiti

Mulțumesc echipei Akila Design pentru frumoasa colaborare. Ca necunoscătoare am avut emoții în ceea ce privește funcționalitatea și designul primului meu magazin online. Colaborarea cu ei mi-a spulberat orice temere, au respectat cu strictețe toate "nebuniile" mele de design și mi-au îndeplinit toate dorințele referitoare la layout, care la început păreau imposibil de realizat. Și in prezent avem o comunicare foarte eficientă atât pe parte de design cât și pe parte de hosting Și ori de câte ori întâmpin o dificultate sunt foarte prompți:D
Mulțumesc Aura & Alex!

Ana Tudora, www.deliciumic.ro
Clienti fericiti

Foarte mulțumit de serviciile și promptitudinea de care au dat dovadă pe perioada colaborării noastre. îI recomand!

Stan Razvan, www.cosmeticerotta.ro
Clienti fericiti

Promptitudine și siguranță

Ecaterina Stan, www.beautytech.ro
Clienti fericiti

Vă mulțumim pentru colaborarea promptă și eficientă de care dați dovadă de fiecare dată când apelăm serviciul de suport clienți pentru găzduire, care este într-adevăr 24/7.

Sebastian Blajevici, Sab Intermedia
Clienti fericiti

Cel mai tare hosting cu cel mai bun customer service...care chiar este 24 din 24!!!

Iulian-Florentin Anghelescu, Opal Design
Clienti fericiti

Promisiunile akilaHosting

Suport 24/7/365

Suport 24/7

Akila Hosting este alături de tine în orice clipă și îți oferă suport 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Răspundem prompt la telefon și e-mail pentru a rezolva eventualele probleme pe care le poți întâmpina și oferim cele mai prompte și eficiente soluții de care ai nevoie. Totul pentru ca afacerea ta să meargă ca pe roate.
Satisfactie garantata

Satisfacție garantată

Cu Akila Hosting mergi la sigur. Satisfacția ta este primordiala pentru noi, așa că nu riscăm nimic. Garantăm respectarea termenelor promise și calitatea serviciilor, dar și atmosfera prietenoasă de lucru pe toată perioada colaborării. În plus, punem rămășag să îți returnăm banii dacă în primele 30 de zile nu ești mulțumit de serviciile noastre.
Uptime 99.9%

Uptime 99.9%

Facem tot posibilul pentru a ține neprevăzutul departe de site-ul tău. În acest scop, avem implementate mai multe sisteme de monitorizare și alertare, pentru a ne asigura că ești online permanent.