akilaHosting
Se încarcă

Politica de confidentialitate.

Informaţii generale

SC. Akila Design SRL respecta confidentialitatea clientilor si vizitatorior asigurandu-se ca datele personale sunt pastrate in siguranta.

Prezenta Politică de Confidenţialitate ("Politica") are în vedere website-ul akilahosting.ro şi my.akilahosting.ro (denumite în mod colectiv "Website").

Declarăm că nu colectăm nici un fel de date, informaţii personale identificabile în momentul vizitării Website-ului, cu excepţia situaţiilor în care dumneavoastră consimţiţi să ni le furnizaţi sau în cazurile expres prevăzute de prezenta Politică.
In ceea ce priveşte Clienţii, datele furnizate de aceştia pe parcursul derularii contractului sau ulterior acestuia, vor fi folosite exclusiv în vederea executării contractului dintre Akila Design SRL şi respectivul Client.

SC Akila Design SRL, deținătoare a site-ului akilaHosting, este înscrisă în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal cu Nr. 29838.

Informaţiile prelucrate şi scopul colectării datelor personale

Pe perioada vizitării Website-ului, propriul server colectează informaţii de bază care includ adresa IP, timpul şi durata accesării site-ului şi paginile vizualizate, nici una dintre aceste date de trafic nereprezentând informaţii identificabile, cu excepţia cazului când acestea sunt necesare preveniri unei fraude sau al unui abuz asupra sistemului informatic.

In cazul în care vreţi să contractaţi unele dintre serviciile sau produsele disponibile pe Website, va trebui sa puneti la dispoziţia Akila Design SRL atât date de identificare cât şi date necesare îndeplinirii procedurilor de facturare. Aceste date includ nume, prenume, parola, adresa, e-mail, numar de telefon, , CNP. Daca optati pentru plata serviciilor prin ordin de plata, atunci Akila Design SRL va putea vizualiza numarul contului bancar.

Pentru inregistrarea domeniilor solicitam doar datele care trebuie transmise catre entitatile care administreaza domeniile respective pentru a putea efectua inregistrarea si administrarea domeniilor. Pentru domeniile .ro datele sunt transmise catre Claus Web SRL, iar pentru restul exteniilor catre resell.biz. Aceste date pot fi facute publice prin intermediul registrului WHOIS.

Pentru achizitionarea certificatelor SSL cu verificarea organizatiei sau validare extinsa, date personale vor fi trimise si accesibile de catre emitentul certificatului (Comodo, Geotrust, RapidSSL, Thawte sau Symantec).

Informatiile stocate de dumneavostra pe serverele Akila Design SRL sunt in continuare responsabilitatea dumneavoastra.

Drepturile dumneavoastra cu privire la datele personale

  • dreptul la informare și acces
  • dreptul de intervenție asupra datelor
  • dreptul la rectificare
  • dreptul la ștergerea datelor
  • dreptul la restricționarea prelucrarii
  • dreptul la portabilitatea datelor
  • dreptul de opoziție și procesul decizitional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri
  • dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere ANSPDCP - Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personale

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de corespondenta sau pe adresa de email suport@akilahosting.ro