akilaHosting
Se încarcă

Clientii nostri

Ei ne-au ales sa le fim alaturi in fiecare zi
CamereDigitale
Cubot Romania
3e
Vernee
Bluboo
Yongnuo
Polaroid
Odys
eCaviar
Artvendo
DeliciuMic
Cosmetice Rotta

Clienți fericiți

Am site-urile găzduite la AkilaHosting de peste un an, și până acum indiferent că am avut o problemă la 1, 3 sau 5 dimineața, au fost disponibili să mă ajute. Asta pe lângă multe alte calități arătate de când îmi oferă serviciile lor, prin care m-au făcut să nu îmi doresc să lucrez cu altă firmă.

Bogdan Ghițulescu, www.omnes.ro
Clienti fericiti

Ca om de marketing, e foarte dificil să găsești colaboratori care să îți ofere promtitudine și siguranță. Mi-a fost ușor să cumpăr domeniul și să îl setez datorită lor. Au fost foarte promți în modul în care au manageriat relația și iși oferă ajutorul și în continuare. Mulțumesc!

Nicorici Alexandra, www.dressing21.ro
Clienti fericiti

Mulțumesc echipei Akila Design pentru frumoasa colaborare. Ca necunoscătoare am avut emoții în ceea ce privește funcționalitatea și designul primului meu magazin online. Colaborarea cu ei mi-a spulberat orice temere, au respectat cu strictețe toate "nebuniile" mele de design și mi-au îndeplinit toate dorințele referitoare la layout, care la început păreau imposibil de realizat. Și in prezent avem o comunicare foarte eficientă atât pe parte de design cât și pe parte de hosting Și ori de câte ori întâmpin o dificultate sunt foarte prompți:D
Mulțumesc Aura & Alex!

Ana Tudora, www.deliciumic.ro
Clienti fericiti

Foarte mulțumit de serviciile și promptitudinea de care au dat dovadă pe perioada colaborării noastre. îI recomand!

Stan Razvan, www.cosmeticerotta.ro
Clienti fericiti

Promptitudine și siguranță

Ecaterina Stan, www.beautytech.ro
Clienti fericiti

Vă mulțumim pentru colaborarea promptă și eficientă de care dați dovadă de fiecare dată când apelăm serviciul de suport clienți pentru găzduire, care este într-adevăr 24/7.

Sebastian Blajevici, Sab Intermedia
Clienti fericiti

Cel mai tare hosting cu cel mai bun customer service...care chiar este 24 din 24!!!

Iulian-Florentin Anghelescu, Opal Design
Clienti fericiti